QUICK CONNECT

BRZ. FLEKSIBILNO. POVEZANI.

Jednostavno rješenje za povlačenje prstena tvrtke JACOB. Uz širok raspon visokokvalitetnih i precizno projektiranih cjevovodnih sustava, JACOB je sve na jednom mjestu za sve vaše potrebe cjevovoda. Naš asortiman upotpunjen je jedinstvenim povlačnim prstenima QUICK CONNECT.
Jednostavna instalacija, maksimalna nepropustnost

Princip Quick Connect

Instalacija cijevnih sustava JACOB znatno je brža od konvencionalnih sustava. Međutim, to je još brže sa steznom obujmicom QUICK CONNECT. Potrebno je samo nekoliko brzih okreta ruku kako biste spojili dva dijela cijevi ili ih ponovno odvojili. To je velika prednost posebno za sustave koji zahtijevaju redovito čišćenje i održavanje.

Jednostavan za korištenje

Vučni prstenovi QUICK CONNECT dizajnirani su da kombiniraju i standardni prirubnički kraj cijevi i brtvu u obliku slova u, što ih čini mnogo lakšima za upotrebu od tradicionalnih spojeva.

To znači da se bilo koje JACOB komponente lako i brzo rastavljaju, mijenjaju i sastavljaju bez žrtvovanja brzine ili preciznosti.

Jednostavno otvorite, pričvrstite i zatvorite!

Upute za instalaciju

 

Smanjuje vrijeme montaže

Budući da ima širok i otvoren profil, smanjuje potrebno vrijeme montaže. Potezni prstenovi QUICK CONNECT proizvedeni su s fiksnim vijkom kako bi se olakšalo zatvaranje oko krajeva cijevi.

Nakon što završi ugradnja i zatraži daljnju nepropusnost, možete brzo dodatno uvrtati vijak za podešavanje radi dodatne čvrstoće oko veze, što znači da možete brzo postići svoj cilj.

Otkrijte naših 8.000+ proizvoda

U našem katalogu pronađite sve proizvode iz našeg standardnog asortimana. Pogledajte sve dostupne veličine!

Vrhunska snaga

Kada se zatezni prsten QUICK CONNECT zategne, pruža vrhunsku čvrstoću s impresivnih 3 bara otpornosti na eksploziju, kada se koristi zajedno s brtvom u obliku slova U

Njegov ergonomski rukohvat omogućuje da se potezni prsten lako zatvori i otvori bez opasnosti od ozljeda – QUICK CONNECT povlačni prsten brzo se smjesti na svoje mjesto s lakoćom.

Pogledajte sve dostupne veličine u našem PDF katalogu.

Brtve u obliku slova U

JACOB-ov spektar komponenata za spajanje uključuje visokokvalitetne brtve. Dizajnirani su za uporabu s vučnim prstenima QUICK CONNECT i redovnim poteznim prstenima kako bi se osiguralo da postoji čvrst spoj prilikom spajanja dva dijela cijevi.

Na izbor su vam materijali uključujući NBR, silikon, silikon s DETECTABLE DESIGN, EPDM i Viton.

Primjere primjene vučnih prstenova QUICK CONNECT u radu pogledajte u našim studijama slučaja.

Studije slučaja QUICK CONNECT

JACOB cjevovodi u mlinskoj industriji

Cramer-Mühle KG iz Schweinfurta uložio je u proširenje svoje proizvodne linije. Za prijevoz žitarica i brašna, kao i za vađenje prašine, tvrtka je koristila pouzdani modularni sustav cjevovoda tvrtke JACOB.

Čitaj više

JACOB cjevovodi u industriji ambalaže

Korporacija Sealed Air specijalizirana je za sustave pakiranja i zaštitu proizvoda. Strojevi za rezanje, zavarivanje ili premazivanje posebnim prahom protiv ljepljenja posebno su skloni stvaranju industrijske prašine koja se izvlači iz radnih procesa sustavom cjevovoda. Sustav cjevovoda isporučio je JACOB.

Čitaj više

Kako Vam možemo pomoći?

Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati nas. JACOB ima široku mrežu unutarnjih i vanjskih
predstavnika kojiće vas rado savjetovati o mogućnostima transporta praškastih materijala, prašine, pare i zraka.