O nama

Naše obiteljsko poduzeće

JACOB Group

Naše je poslovanje u obitelji od osnivanja 1924. To čini JACOB posebno fleksibilnim i stoga sposobnim za partnerski rad i brzu reakciju na potrebe kupaca i zahtjeve tržišta. Naša se tvrtka ističe svojim jasnim vrijednostima i osjećajem odgovornosti. Svjesni smo činjenice da JACOB svoje postojanje i uspjeh duguje svojoj radnoj snazi. Zbog toga smo predani svim ljudima koji rade u JACOB-u, na isti način na koji su posvećeni tvrtki.

Kako Vam možemo pomoći?

Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati nas. JACOB ima široku mrežu unutarnjih i vanjskih predstavnika koji
će vas rado savjetovati o mogućnostima transporta praškastih materijala, prašine, pare i zraka.
JACOB-ova iznimna kvaliteta

Naše stručno znanje

Tajna iznimne kvalitete tvrtke JACOB krije se u našoj stručnosti koju smo izgradili tijekom više od 60 godina iskustva s modularnim sustavima cjevovoda. JACOB ima velik broj vlastitih vlastitih alata razvijenih i samostalno izrađenih za preciznu izradu prešanih komponenata, poput vučenih zavoja, ventila i vučnih prstenova. Osim toga, osmislili smo i izradili vlastite strojeve za postupak usne ivičenja i automatiziranu proizvodnju visokih performansi.

Učinkovita prodaja

Skladište s preko 1 milijun proizvoda osigurava dostupnost naših standardnih dijelova u bilo kojem trenutku. Zahvaljujući našim ultramodernim proizvodnim procesima, izrađujemo i pojedinačne dijelove po vašoj želji. To jamči izvrsno planiranje i pouzdanost projekta za vaš cjevovodni sustav.

Izravna osobna poveznica

Naš tim vam je na raspolaganju kako bi vam usmjerio njihovu osobnu pažnju. Molimo vas, nemojte se ustručavati nazvati nas ako imate pitanja, kritike ili prijedloge koje biste željeli podijeliti s nama. Nazovite podršku ili izvršite narudžbu – rado ćemo vam osobno pomoći.

Služba za korisnike

Imate li pitanja o dizajniranju vašeg cjevovodnog sustava? Ili o pravom materijalu za upotrebu? Ili o izvedbi pojedinih komponenata? Bez obzira što trebate prije, za vrijeme i nakon kupnje sustava cjevovoda JACOB – naša korisnička služba je uvijek na raspolaganju da vam pomogne!

Informativna web stranica

Vrijedno je posjetiti: Pogledajte našu međunarodnu web stranicu. Bez obzira želite li saznati što je novo ili tražite tehničko znanje o JACOB proizvodima: ono što tražite pronaći ćete na našoj web stranici.

Youtube kanal

Na JACOB-ovom YouTube kanalu pronaći ćete brojne video zapise o našim proizvodima i inovacijama naše tvrtke. Naši videozapisi s objašnjenjima brzo i jednostavno vas informiraju o tome kako funkcionira naš modularni sustav cjevovoda i koje prednosti imaju naši proizvodi.

Cijeli svijet

JACOB je ponosan što iza sebe ima tako velik globalni tim. S našim podružnicama i predstavnicima, mi smo na terenu širom svijeta i tako smo prisutni na globalnoj razini kao i vi.

JACOB-SYSTEMS S.R.O.
Vavrečkova 7074
760 01 Zlín
Czech Republic
 

+420 721 936 860
info@jacob-group.cz
www.jacob-group.cz

Fr. JACOB Söhne GmbH & Co. Kg

Niedernfeldweg 14
32457 Porta Westfalica
Germany

+49 571 9558 201
sales@jacob-rohre.de
www.jacob-pipesystems.com

JACOB (UK) Limited

Unit 2, Laundry Bank
Church Stretton SY6 6PH
United Kingdom

+44 1694 722841
sales@jacob-uk.com
www.jacob-uk.com

Eurotubi S.R.L.

Via Marangona, 1
46020 Borgofranco Po (Mantova)
Italy

+39 0386 41997
info@eurotubi.it
www.eurotubi.it

JACOB Dosatec Sarl

7, rue Louis Armand
Zone Activité Economique
95600 Eaubonne, France

+33 1 39594758
infos@jacob-dosatec.fr
www.jacob-dosatec.fr

JACOB Tubing L.P.
USA

3948 Willow Lake Blvd.
Memphis, TN 38118
USA

+1 901 5661110
info@jacob-tubing.com
www.jacob-tubing.com