Linija DETECTABLE DESIGN

MAGNETNI. VIDLJIVO. ČIST.

Detectable Desing pull ring u-shaped gasket
Za veću sigurnost

Linija JACOB DETECTABLE DESIGN

Mnogi industrijski sektori ne dopuštaju nečistoće u proizvodima. Do sada je bilo gotovo nemoguće otkriti komade brtvi koji su ušli među proizvode. Međutim, JACOB je uspio ugraditi minijaturne metalne čestice u materijal za proizvodnju brtvi.

Dijelovi brtvila koji su ušli među proizvode, npr. tijekom održavanja, mogu se lako otkriti detektorima metala, a zatim ukloniti. Linija DETECTABLE DESIGN stoga je neophodna za osiguravanje maksimalne higijene i sigurnosti.

Jacob Signet Detectable Design
Povećana sigurnost, ne samo za prehrambenu industriju

Brtve s ugrađenim sigurnosnim elementima

JACOB DETECTABLE DESIGN pruža povećanu sigurnost ne samo u proizvodnji hrane. Svi proizvodi iz ove linije mogu se otkriti uobičajenim detektorima metala i udovoljavaju propisima EC 1935/2004 i FDA standardima.

Ako bi komad brtve slučajno ušao među proizvode, detektor metala će ga odmah otkriti i ukloniti. Zahvaljujući minijaturnim metalnim česticama prepoznatljivi su nemetalni dijelovi poput brtvi, gumenih obujmica i kompenzatora.

Otkrijte naših 8.000+ proizvoda

U našem katalogu pronađite sve proizvode iz našeg standardnog asortimana. Pogledajte sve dostupne veličine!

Širok asortiman proizvoda tvrtke JACOB

Brojni proizvodi tvrtke JACOB već nose pečat DETECTABLE DESIGN, koji nudi rješenja za različita područja primjene.

 • Brtve u obliku slova U
 • Prstenaste brtve
 • Ravne brtve okrugle
 • Ravne brtve kvadratne
 • Gumeni pokrivači
 • Brtve za zaporne ventile
 • Brtve za dvosmjerne ventile
 • Brtve za regulatore cijevi
 • Brtve za razdjelnike okretaja

 

Jaka kombinacija

DETECTABLE DESIGN i FOOD GRADE

Prednosti DETEKTIVNOG DIZAJNA govore same za sebe. U kombinaciji s našom linijom FOOD GRADE, koja uključuje više od 3.000 proizvoda, imate modularni sustav cjevovoda od nehrđajućeg čelika koji udovoljava visokim zahtjevima i stroge europske uredbe EG 1935/2004 i američke FDA direktive o hrani i nudi sigurnu proizvodnju.

LINIJA FOOD GRADE

 

Naši se kupci već godinama oslanjaju na proizvode naše DETECTABLE DESIGN linije. U našim primjerima primjene možete saznati gdje se koriste naši proizvodi.

DETECTABLE DESIGN u radu - Naše studije slučaja

Studija slučaja Bühler

Inovacijski centar pekarstva (BIC) iz Bühlera u potpunosti pokriva pekarske procese – od začeća do proizvodnje. Cijevi i dijelovi od oblikovane preše tvrtke JACOB korišteni su u područjima za rukovanje rasutim materijalom i usisavanje ispušnog zraka. Budući da se predmetni sustavi koriste za preradu prehrambenih proizvoda, korišteni su isključivo dijelovi linije FOOD GRADE. Oni ispunjavaju zahtjeve EZ 1935/2004, kao i FDA. Također su uključeni: plave brtve u obliku slova U koje se mogu otkriti metalom zahvaljujući ugrađenim metalnim česticama.

Čitaj više

Studija slučaja Südzucker

Za Südzucker, JACOB je radio u suradnji sa svojim distributerom, tvornicom mlinica i silosa Kastenmüllerom, kako bi razvio prilagođeni sustav distribucije. Zadatak: Distribucija granuliranog šećera. Sve komponente moraju udovoljavati specifikacijama propisa EC 1935/2004, kao i američkim FDA standardima za hranu. U slučaju kvara brtve, detektori metala moraju ih otkriti kako bi se osigurala apsolutna čistoća proizvoda.

Čitaj više
PROIZVODI
Linija FOOD GRADE

Linija DETECTABLE DESIGN nudi brtve u obliku slova U, kružne brtve, ravne brtve, gumene poklopce, kompenzatore, brtve za prigušne klapne, brtve za dvosmjerne ventile, brtve za dvosmjerne razdjeljivače, brtve za cijevne regulatore i brtve za razdjeljivače s rotirajućom glavom. Njezina ponuda neprestano raste.

JACOB postavlja standarde u sigurnosti hrane. Naša nova linija proizvoda FOOD GRADE u skladu je s europskim propisima EC 1935/2004 i američkom FDA direktivom. Sve komponente koje dolaze u kontakt s hranom izrađene su od prvoklasnog nehrđajućeg čelika.

Otkrijte naše proizvode

U našem katalogu pronađite naše proizvode s DETECTABLE DESIGN i FOOD GRADE. Pogledajte sve dostupne veličine! Preuzeti sada
Linija DETECTABLE DESIGN
 • Širok izbor silikonskih brtvila u obliku slova U
 • Sadrži minijaturne čestice metala koje detektori metala mogu otkriti i tako osiguravaju maksimalnu čistoću proizvoda
 • Toplinski spojene kružne brtve i brtve u obliku slova U i kruga otporne na visoke temperature, mehanička naprezanja, kemikalije i otapala
 • Udovoljava propisima FDA a EC 1935/2004
 • Wide range of products available

Kako možemo pomoći?

Imate li pitanja u vezi s našim proizvodima? Naši stručnjaci za prodaju uvijek su vam na raspolaganju.