Durable Design

TVRD. ROBUSTAN. OTPORAN NA TRENJE.

Težak izvođač

DURABLE DESIGN - program zaštite od trošenja tvrtke JACOB

Širok je raspon primjena u industriji i poljoprivredi koji uzrokuju veliko trošenje cijevnih sustava. TRAJNI DIZAJN Program zaštite od trošenja važan je element povećanja stabilnosti, a time i profitabilnosti proizvodnih i prerađivačkih postrojenja. TRAJNI DIZAJN tvrtke JACOB čini dijelove cijevi otpornijim na tvrde i abrazivne materijale, smanjuje habanje i tako produžava životni vijek vašeg cijevnog sustava.

Individualna zaštita od trošenja za vaše područje primjene

Zaštita od trošenja je ili zalijepljena ili uvijena u standardne cijevne elemente, a sastav materijala mijenja se ovisno o zahtjevima – upotrijebljeni materijal ima točno ona svojstva koja odgovaraju vašem području primjene.

Obloge za zaštitu od trošenja imaju elastičnu, ali otpornu strukturu. Kao rezultat, udarna energija apsorbira se otklonom i produžava se vijek trajanja.

Veliki izbor proizvoda na raspolaganju

Uz TRAJNI DIZAJN, kupci mogu birati između šest različitih obloga na bazi poliuretana, ovisno o području primjene. JACOB nudi standardne komponente s promjerom od DN150 mm do DN 350 mm za vijčanu zaštitu od trošenja i DN100 mm do 350 mm za lijepljenu zaštitu od habanja.

Promjeri veći od 350 mm dostupni su na zahtjev, kao i obloge s keramikom, neprianjajućim premazom poput PTFE-a ili premazom po vašem izboru. Na raspolaganju su i cijevi od lijevanog željeza i vruće pocinčani ili presvučeni prahom, s debljinom stijenke od 3 mm.

Sigurna zaštita od trošenja od JACOB-a

Male iskre u industrijskim procesima dovoljne su da izazovu eksploziju s ozbiljnim posljedicama za zaposlenike i proizvodne pogone. Mogu se pojaviti pri transportu različitih rasutih materijala. Stoga je još važnije preusmjeriti opasne naboje i iz sustava isključiti sve izvore paljenja.

Važno je da je cijeli sustav elektrostatički vodljiv. Naša nova podstava za zaštitu od trošenja “Cryptane blue” ispunjava ovaj zahtjev i nadopunjuje opsežni izbor proizvoda za zaštitu od trošenja tvrtke JACOB. Mi smo prvi proizvođač koji je zajedno s Dekrom testirao našu zaštitu od trošenja pri montaži. Na taj način osiguravamo da provodljivi nisu samo materijali za zaštitu od trošenja, već i cijela komponenta.

Disipativne EPDM brtve ili JACOB most za uzemljenje nude dodatne mogućnosti za dijelove cijevi za uzemljenje. To može dodatno smanjiti rizik od eksplozije i osigurati veću sigurnost za sve.

Otkrijte naših 8.000+ proizvoda

U našem katalogu pronađite sve proizvode iz našeg standardnog asortimana. Pogledajte sve dostupne veličine!

Skraćeno vrijeme montaže zahvaljujući modularnom sustavu cjevovoda

Pomoću JACOB povucnog prstena možete jednostavno zamijeniti ranjivije dijelove cijevi obloženim DURABLE DESIGN komponentama. Možete i dalje koristiti prstenove i brtve iz standardne serije i jednostavno instalirati zaštitu od trošenja u nove sustave.

Što morate uzeti u obzir prilikom naručivanja trajnog dizajna od tvrtke JACOB?

Elementi s oblogom imaju uži unutarnji promjer. Prilikom prelaska s neobložene sekcije i kako bismo zajamčili optimalan protok proizvoda, imamo ulazni komad (vidi crtež), u kojem je obloga ukošena i ojačana. Preporučuje se da se ovaj komad instalira sa svakom obloženom komponentom.

Na prvi pogled
TRAJNI DIZAJN IZ JACOBA
  • Zaštita od nošenja u modularnom sustavu
  • Može se savršeno kombinirati s JACOB sustavom povlačenja
  • Lako se montira
  • Dulja stabilnost pri transportu abrazivnih materijala
  • Fleksibilno zamjenjiv
  • Standardno se može odabrati između nekoliko materijala
  • Dostupna elektrostatički provodljiva zaštita od trošenja
  • Širok asortiman proizvoda s preko 500 proizvoda
  • Ostale obloge na upit

Kako možemo pomoći?

Imate li pitanja o TRAJNOM DIZAJNU ili vam treba podrška u planiranju projekta? Ne ustručavajte se kontaktirati nas.
Naši stručnjaci rado će vam pomoći.